Partners 4 RTS

De voorbereidingen voor deelname aan de challenge zijn begonnen.
Onze lat ligt hoog. Aan het eind van de reis moet de webwinkel van Return to Sender realiteit zijn.Daarom is TEAM4RTS op zoek naar partners.

Foto Leo groepje mongolen


En partner wordt je daarom ook niet zo maar. Partner wordt je omdat je TEAM4RTS en Return to Sender een warm hart toe draagt. Omdat je gelooft in de missie en het team een duwtje in de rug wil geven. Maar ook een zakelijkere insteek kan het geval zijn. Voor organisaties die zich herkennen in termen als duurzaamheid, samenwerking, culturele en maatschappelijke cohesie, is een partnership met TEAM4RTS een goede manier om hun verantwoord ondernemerschap een gezicht te geven. En ook bedrijven die door het beschikbaar stellen van hun diensten of producten het TEAM4RTS op weg helpen, zijn meer dan welkom.

Voor wat hoort wat.
In overleg met onze partners bespreken we de mogelijkheden om het partnership voor beide partijen een gezicht te geven. Daarvoor is op de volgende pagina een basispakket partnerships te zien. Maar liever nog zoeken we naar een creatieve invulling van onze samenwerking. Zo is Inmiddels een aantal ideeën in voorbereiding: het beschilderen van 1 van de auto’s door een kunstenaar en het veilen van de auto na afloop van de challenge, de deelname van medewerkers van partner-organisaties in een deel van de reis, een farewell party met vip-gasten, en ga zo maar door.


Contact opnemen met Team4RTS


365.nl

365.nl 365.nl


Hill ICT

Hill ICT Full service internetbureau, uw partner voor het web. Van ontwerp tot realisatie en beheer, Hill ICT heeft de kennis in huis om uw website te realiseren.
Voor een compleet overzicht van onze diensten:

www.hillict.nl


Jaggle

Jaggle Voor jouw dagelijkse dosis aan ongein op het internet. We steunen en volgen Team4RTS met dagelijkse updates op onze site.

www.jaggle.nl


Jan’s Tattoo Studio

Jan’s Tattoo Studio Jan's Tattoo Studio


La Folie

La Folie La Folie


Personal Touch Travel

Personal Touch Travel Op reis gaan hoeft u niet zelf te regelen, kies voor betrouwbare service die niets extra kost!
Een reis uitzoeken en boeken kan leuk zijn, maar kost ook veel tijd. Het opstellen van het reisschema, de incheck, de juiste vlucht, type auto, plannen van bezienswaardigheden, of de locatie van het hotel: tijdens uw reis wilt u dat alles goed geregeld is. Vooral in een land waar deze zaken niet zo vanzelfsprekend zijn als in Nederland. Als u zeker wilt zijn van een betrouwbaar reisadvies, adviseer ik u graag over uw reis en kan ik uw reis organiseren.

Als professioneel, onafhankelijk reisagent met jarenlange ervaring kan ik even scherpe tarieven bieden als de reisbureaus. Personal Touch Travel is lid van ANVR en SGR waardoor u verzekerd bent dat u uw boeking onderbrengt bij een betrouwbare organisatie.

website Personal Touch Travel


Proyeco

Proyeco PROYECO, fundada en 1988 ofrece desde hace más de 20 años, una amplia gama de servicios integrados en Arquitectura, Ingeniería, Construcción y Consultoría.

Hoy en día, y debido a nuestra plena dedicación hacia nuestros clientes, PROYECO ha crecido y ampliado su negocio para convertirse en una sólida empresa, reconocida tanto a nivel nacional como internacional, que ofrece servicios de consultoría medioambiental, y que apuesta firmemente por las energías renovables.

www.proyeco.es


Restaurant L’Amuse

Restaurant L’Amuse Restaurant L'Amuse


SLSL.NL

SLSL.NL SLSL.NL


Ter Horst van Geel

Ter Horst van Geel Ter Horst van Geel
Gevoel voor mode


Topfacility

Topfacility TopFacility is gespecialiseerd in het renoveren en inrichten van kantoorpanden. Onze specialisatie is opgebouwd uit vier segmenten binnen de vastgoedzorg, namelijk:

  • het renoveren van bedrijfsvastgoed
  • het verzorgen van complete kantoorinrichtingen
  • het uitvoeren van totaalprojecten
  • het begeleiden van verhuis- en/of verbouwprojecten door een project consultant

www.topfacilitty.nl


Van der Werff

Van der Werff Zowel onder als boven de grond: de Van der Werff Groep maakt het helemaal

De Van der Werff Groep vindt haar oorsprong in het familiebedrijf dat in 1976 is opgericht door de zes gebroeders Van der Werff. In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een moderne onderneming bestaande uit drie werkmaatschappijen: Van der Werff Infra, EcoCare Milieutechniek en Wacom Ingenieursbureau, die goed samen, maar ook onafhankelijk van elkaar werken. De Van der Werff Groep bundelt de krachten van deze drie disciplines tot een totaaloplossing in de infra- en milieutechnische realisatie en engineering/bouwmanagement.

Vanuit de traditionele civiele technieken, zoals het handmatig aanleggen van straatwerk en riolering, zijn wij ontwikkeld naar een modern bedrijf met een frisse en duurzame blik op de toekomst. Hard werken, loyaliteit en vertrouwen, korte communicatielijnen en duurzaam handelen zijn typerend voor de Van der Werff Groep.

www.vanderwerffgroep.nl


Van Dongen met de Kroon

Van Dongen met de Kroon Representatieve bedrijfs- of promotiekleding met uw logo? Rangonderscheidingen, vaandels en vlaggen? Dat is het werk van Van Dongen met de Kroon! Onze borduurprofessionals zijn tot werkelijk alles in staat. Wat er ook uit hun machines of handen komt, het borduurwerk is altijd fraai, stijlvol en degelijk. Geen wonder, met zo?n ervaring, zoveel kennis en zo?n goed materiaal.

Kiezen voor Van Dongen met de Kroon is kiezen voor de allerhoogste kwaliteit en voor een slagvaardige dienstverlening. Niet voor niets zijn we de vaste leverancier van het koningshuis. Wat u bestelt, wordt perfect geleverd. Exact volgens de afspraken over materialen, prijzen en levertijd. En compleet met een eerlijk advies. Kortom, op ons kunt u vertrouwen!

Van Dongen met de Kroon


Welcomeworks

Welcomeworks Welcomeworks