Archief | May, 2011

Gezien in De Wereld Draait Door

25 May

Michael (24 jaar, student), Erwin (32 jaar, kok), Martin (40 jaar, vastgoedspecialist) en Margot (43 jaar, bibliotheekdirecteur) rijden 10.000 km voor Return to Sender.

In een maand tijd via Duitsland door Hongarije, Polen, Slowakije, Moldavie, Ukraine, Rusland, Kazachstan naar Mongolië. En dat zal niet onopgemerkt blijven!

Jaguar by Karksi

Onze Jaguar by Karksi zal na terugkomst op 14 september worden geveild bij Christie's Amsterdam.
De opbrengst van de veiling en de bedragen die sponsors en donateurs hebben bijgedragen worden ingezet om een webshop voor Return to Sender te realiseren.

Ook jouw bijdrage is meer dan welkom.
Wacht niet maar doneer op rekeningnummer 15.44.53.781 ten name van Stichting Heldendag.

Namens team4rts en Return to Sender bedankt!

logo return to sender
Uitnodiging onthulling Jaguar

24 May

Uitnodiging onthulling Jaguar Dear Friends,

Aanstaande zaterdag presenteren wij met veel trots de auto de na afloop van de Rally naar Mongolië geveild zal worden door Christie's
Het team heeft veel tijd en liefde gestoken in de aanloop naar de challenge en het "fundraisen" voor Return to Sender. Schroom niet en neem gezellig wat vrienden mee.
Ik zou dan ook enorm verheugd zijn om jullie zaterdag te zien tijdens de presentatie van de auto. ( zie bijlage)

Alvast tot zaterdag


Team4RTS schrijft in met mooiste auto ooit

24 May

Team4RTS schrijft in met mooiste auto ooit Met dank aan Karski een tovenaar met de spuitbus, te koop bij veilinghuis Christie's in September. Foto's in de "Lees meer..."

Lees meer...

Help ons en breng je stem uit!

21 May

Geef Positieve Energie


De banners op de voorruit zijn nog beschikbaar.  Wie o wie??

19 May

De banners op de voorruit zijn nog beschikbaar.  Wie o wie?? Deze banners zijn voor de hoogste bieder. De banner zal 140 cm breed zijn en 17,5 cm hoog. De banner van zowel de Landrover Disco als de Jag zijn beschikbaar.


De route in beeld

19 May

De route in beeld Tis best een eindje rijden. Vandaag is een grote dag. Het inbouwen van de andere 2.5Tdi motor in de Landrover is voor elkaar. Het was even werk maar dan heb je ook wat. Dynamo en startmotor zijn terug van het revisie bedrijf, nieuwe gloei bougies, alle vloeistoffen zijn er nieuw in gegaan, ik zag nieuwe filters (brandstog en olie) zitten, nieuwe V snaar, nieuwe distributie riem en waterpomp. Geweldig woord van dank aan de mannen van Garage Beterams die deze klus met zoveel inzet hebben geklaard. Vandaag gaan ze de motor voor het eerst starten ! Als alles goed gaat is een test rit de volgende stap. Nondeju het komt nu dichtbij, ik heb er zin an !


De Jag is er bijna klaar voor…. Nu de laatste muntjes nog !!

18 May

De Jag is er bijna klaar voor…. Nu de laatste muntjes nog !! Na 2 dagen gespoten te worden door de kunstenaar/artiest Karski is de auto getransformeerd naar een waar kunstwerk. Nu de laatste technische details nog en de Jaguar is READY TO GO !! De auto zal na afloop van de rally geveild worden bij Christie's. De opbrengst is natuurlijk voor het goede doel.

Lees meer...

Graffitiartiest Karski

10 May

Graffitiartiest Karski Op dit moment spuit graffitiartiest Karski de auto van Michael Posma die na het Challenge avontuur wordt geveild bij Veilinghuis Christie's


ROAD TRIP !

06 May

Als je route zo ziet op Google Earth dat is het best een eindje rijden. De halve wereld over, of zoals iemand mij gisteren haarfijn uitlegde, "och 't is maar twee keer de helft".

Voor belangstellenden, er is een nieuwe discovery. De naam voor de auto "De Hulk" was al verzonnen, maar de auto was blauw? Moos raakte hier zo van in de war dat ik besloten heb - een goede broer zijnde - dat er dan maar een groene uitvoering moest komen. Na veel zoeken, vooral door onze eigen team zoekmachine Mike hebben we er een gevonden. AND guess what? De eigenaar Jelle vond onze tocht zo'n goed idee dat hij besloten heeft ons de auto te schenken. Jelle Oudshoorn ....... BEDANKT! Een klein detail, de groene is een perfectie challenge auto alleen............ hij heeft geen motor.

Lees meer...

Katja

05 May

Katja Blijburg aan zee was de locatie voor een kort interview met Katja voor een filmpje voor op onze website. Eerder dan gepland hebben cameraman Freek Zonderland en ik daar afgesproken..

Lees meer...