Archief | September, 2011

Christie’s veilt Jaguar

14 Sep

Christie’s veilt Jaguar Het is bijna zover: onze Mongol Challenge voor Return to Sender wordt bijna afgesloten.

Het is al weer een tijdje geleden dat TEAM4RTS de finish in Ulaanbataar heeft gehaald. Een rit van 28 dagen en 11.000 km heeft ons de ervaring van ons leven gegeven.

Als afsluiting van onze challenge wordt op dinsdagavond 20 september om 19:00 uur bij Christie's Amsterdam onze Jaguar door Katja Romer-Schuurman geveild. Ook deze opbrengst gaat naar Stichting Return to Sender. Iedereen die Return to Sender of TEAM4RTS een warm hart toedraagt, is van harte uitgenodigd om bij de veiling aanwezig te zijn.

Jaguar bij Christie's


Doneren? Ja graag!

14 Sep

Doneren? Ja graag! Tot 30 september is het nog steeds mogelijk om uw bijdrage aan onze Challenge ten behoeve van Stichting Return to Sender te storten op rekeningnummer 15.44.53.781 ten name van Stichting Heldendag te Oosterhout. Uw gift wordt enorm gewaardeerd!


Waar is De Mol in Mongolie

14 Sep

Waar is De Mol in Mongolie Op maandag 19 september om 21:30 uur wordt op SBS het programma 'Waar is De Mol' uitgezonden. Daarin reist Katja Romer-Schuurman met Johny de Mol af naar Mongolië om TEAM4RTS een hart onder de riem te steken….
Waar is De Mol