TEAM4RTS BIG PROBLEMS!!!!

22 Jun

10:00 uur TEAM4RTS is nu net aangekomen in het dorpje voor de grens waar ze op de rest van de groep wachten. Komt goed uit want de Jaguar rookt de laatste 5 kilometer bij de linkerachterband. Dus ze staan weer bij de garage.

12:35 uur BIG PROBLEMS. Lagers van de Jaguar zijn kapot en in het dorpje zijn geen nieuwe aanwezig. Duurt 2 dagen om ze daar te krijgen van de laatste grote stad, als ze ze daar hebben....16:05 De Jaguar gaat morgen op een trailer de grens over. Dan moet het Team daar transport naar Ulaanbataar regelen. De Jaguar is dus niet meer. Ze balen als een stekker.
Op de foto is de man van de trailer aan het meten of de Jaguar er wel in past. Het Team gaat eten, de stemming is wisselend.
3 reacties op TEAM4RTS BIG PROBLEMS!!!!

 1. Willemijn & Otto 22 June 2011 at 9:41 pm #

  Wat ontzettend balen! Maar ook zo super trots op die 9000 km die jullie met de Jag gehaald hebben! Denk daar maar aan en duimen dat jullie met de rest van het team de eindstreep halen, kop op en geniet ervan!

 2. Jacintha 23 June 2011 at 9:48 am #

  Is had al zo’n donderbruin vermoeden toen ik jullie via SPOT niet verder zag komen gisterochtend… jammer hoor :-( Maar super dat jullie zo ver zijn gekomen en succes met het regelen van vervoer voor jullie en de Jag naar het eindpunt van deze Mongolie-Challenge. Ulaanbaatar here they come!!

 3. Piet Roestenburg 23 June 2011 at 6:36 pm #

  Mannen

  Geweldig dat jullie met deze auto zover gekomen zijn!! en offroad natuurlijk ook nog.
  Het is natuurlijk maar een klein doekje voor het bloeden.
  KOP OP.
  Jullie toch heel veel mooie dingen beleefd volgende keer weer!!

Geef een reactie

Vul het woord in wat je ziet: