TEAM4RTS

TEAM4RTS Erwin van Beemen
Jeroen Jager
Leo Frehe
Margot Nicolaes
Martin Nicolaes
Michael Posma
Mike Bollen
Roland Verweij

Samen TEAM4RTS.
Van Amsterdam naar Mongolië voor Return to Sender…


Erwin van Beemen

Erwin van Beemen Trotse eigenaar van een opstartende wijnhandel en werkzaam in Oss bij Restaurant l'Amuse. Geboren en getogen in Waardenburg, vlakbij Zaltbommel van waaruit ik Michael ook ken. Na een hoop studiegerelateerde omzwervingen heb ik mijn rust voor dit moment gevonden in Zaltbommel en kan ik mij van hieruit druk gaan maken met ons 'avontuur in den Oost'. Hoewel ik nooit veel verder geweest ben dan Frankrijk, ik behoor tot de kleine minderheidsgroepering van mensen die nog nooit een vliegtuig van binnen hebben gezien, heb ik het volste vertrouwen in een goede afloop. Heb d'r zin an...

www.dakar-coolrunnings.nl/mongolie


Jeroen Jager

Ik heb altijd een zwak gehad voor ondernemende mensen. Inspirerende mensen die hun kansen zien, grijpen en waarmaken. In niet alle landen is dat mogelijk.
Door mijn deelname vraag ik aandacht voor ondernemers uit andere ‘kansarme’ economieën om hen een kans te bieden op een beter bestaan.


Leo Frehe

Leo Frehe Een duurzamere wereld dat wil iedereen. Daar zullen we dan ook allemaal een bijdrage aan moeten leveren. Langs deze weg van de Mongolië Challenge hoop ik bij te dragen om mensen in de armste gebieden van onze wereld een kans te geven op een betere leefomgeving. Ik heb veel gereisd in deze landen en vind het daarom fantastisch dat de sponsoren uiteindelijk bijdragen aan de Return to Sender organisatie.

Zakelijk heb ik ook een sterke drive om met zowel bedrijven als overheidsinstanties de energie transitie, CO2 doelstelling en duurzaamheid vorm te geven. Ik ben namelijk Vice President Smart Energy Services (Smart meters, Smart Grid, Smart Home) en Smart City.


Margot Nicolaes

Margot Nicolaes 1967, geboren en getogen te Breda (dus ieder jaar carnaval in Prinsenbeek), gestudeerd in Utrecht (dus vriendinnen voor het leven in jaarclub Me Jane), teerbeminde van Idema en mama van Maarten en Wouter (7 en 10 jaar), woonachtig in Leiden, carrière van communicatieadviseur, naar televisieproducent en recentelijk naar bibliotheek directeur (gek hè? Maar dan wel van de beste, mooiste, leukste, modernste bibliotheek van Nederland, de huiskamer van Delft).

Besmet met het challenge-virus door broer Martin (en bedankt, ook namens haar moeder), kijkt uit naar de uitdaging om eens uit haar vertrouwde omgeving te stappen, alle vaste waarden los te laten om daarmee niet alleen haarzelf te verrijken maar vooral met het doel om andere mensen te helpen. Is vreselijk benauwd om eens uit haar vertrouwde omgeving te stappen, alle vaste waarden los te laten om daarmee niet alleen haarzelf te verrijken maar vooral met het doel om andere mensen te helpen…


Martin Nicolaes

Martin Nicolaes Martin Nicolaes (1970)
Net als mijn zus groot gebracht in het Prinsenbeekse. Ben nog steeds woonachtend in het mooie Brabant en zo onderhand een man van middelbare leeftijd. Getrouwd met de meest prachtige vrouw en vader van de twee leukste kinderen te wereld.
Na omzwervingen bij onder andere de Koninklijke Marine nu inmiddels 12 jaar in dienst bij het grootste industriële veilingkantoor ter wereld, Ritchie Bros Auctioneers, waar ik alweer mijn vierde functie bekleed. Een wereldbaan voor een werkgever die mij de kans geeft om mijn passies te beleven.
Tijdens de Amsterdam – Dakar Serious Request editie heeft het challenge virus zich in mij genesteld. Terug naar de basics, het avontuur, het onbekende inrijden en omgaan met what ever er na de volgende bocht ligt, fantastisch !
Nu richting Mongolië. Door de Gobi woestijn “a dream come true”. Dit in combinatie met het goede doel, Return to Sender, maakt het plaatje compleet. RTS en haar geweldige initiatief om ondernemers in de derde wereld op een constructieve manier te steunen is een manier van ontwikkelingshulp waar ik met de volle 100 % achter kan staan en welke ik met overgave kan verdedigen. Mensen helpen een goede en gezonde gemeenschap te bouwen en die gemeenschap door een sociaal verantwoorde manier van zaken doen van binnenuit steunen en meehelpen opbouwen. Een goed gevoel!
En dat ik dit alles mag doen met mijn zus Moos. Tja, de befaamde kers op de taart.


Michael Posma

Michael Posma Opgegroeid in Zaltbommel waar ik zoals hierboven al aangegeven Erwin heb leren kennen (Hockey). Ik studeer bedrijfskunde in Groningen en zit in mijn laatste jaar (zoek nog een stage :). Heb vorig jaar de Amsterdam Dakar Challenge gereden met een studiegenootje, en heb daar zo ontzettend veel plezier gehad dat ik het niet kan laten om het nog een keer te doen. Bovendien heb ik erg veel lol in het prutsen aan auto's (zelfs barrels) dat ik er nu al erg naar uit kijk.

www.dakar-coolrunnings.nl/mongolie


Mike Bollen

Mike Bollen Mike Bollen (1976)

Tot mijn 17de heb ik in en rondom Maasticht gewoond, daarna begon de lokroep van het buitenland zijn weerklank te krijgen in mijn leventje. Na Barcelona en Antwerpen werd uiuteindelijk Marbella mijn thuishaven.
Op mijn 30ste werd de liefde sterker dan het buitenland en ben ik terug gekeerd op Nederlandse bodem. Trotse Papa van 2 kids en aanstaande van de meest geweldige vrouw in ons melkwegstelsel.
Vanaf de Grachten in Amsterdam geniet ik elke dag van al het mooie dat Nederland te bieden heeft. Een van die mooie dingen is het feit dat we ons in onze westerse cultuur ook bezig kunnen houden met helpen van mensen die het minder getroffen hebben en in achterstandsgebieden leven op deze aarde.
Het initiatief van Katja heeft mij altijd aangesproken en het is dan ook voor mij een persoonlijke doelstelling om onze sponsorship team target te realiseren. Uiteindelijk kan dan met onze steun RTS meer mensen helpen en dat geeft een goed gevoel.
Helaas kan ik de reis niet meebeleven maar geniet ik met volle teugen van onze pre-challenge, fundraising.


Roland Verweij

Roland Verweij Als ondernemer weet ik wat het betekend om vanuit het niets iets te creeren. De randvoorwaarden hiervoor zijn in een Westers land veel beter dan in een arm land. Daarom zet ik me graag in om mensen in deze landen een kans te geven zich te ontwikkelen als ondernemer en zo een perpectief voor (een zelfstandige) toekomst te bieden.