Mongol Challenge

logo mongol challenge


In 28 dagen van Amsterdam naar Ulaanbataar. 10.000 km. Een unsupported Challenge. Het woord zegt het eigenlijk al, het team is zelf volledig verantwoordelijk voor het voltooien van de reis en ze rijden op eigen risico en zonder begeleiding vanuit de organisatie.

Via Duitsland door Hongarije, Polen, Slowakije, Moldavie, Ukraine, Rusland, Kazachstan naar Mongolië. Samenwerking en doorzettingsvermogen staan centraal. Ondersteund door (kennis van) techniek, rijvaardigheid en navigatie-wijsheid. Met maar 1 doel voor ogen: blijven rijden op weg naar de finish, om te kunnen bijdragen aan een iets betere wereld.

Negen mensen samen op weg. Samen TEAM4RTS: team voor Return to Sender.


ROAD TO HEAVEN
Hoe trek jij een streep van A naar B? Behoor jij tot die hedendaagse asfaltvreters die hun TomTom volop aan hebben staan op de A2. Gooi je TomTom maar in de prullenbak; de route van de Mongol Challenge staat niet op een aftandse navigator. Koers mee richting het Oosten over eindeloze tracks, stofhappend en ploeterend door het zand. Aan de end of the line is je baard lang en je paspoort crowded met onleesbare stempels. Yeah, a trip never to forget.

route mongol challenge

www.mongolchallenge.com