Ons goede doel: Return to Sender


TEAM4RTS reed 11.000 km van Amsterdam naar Mongolië om een financiële bijdrage te kunnen leveren aan Return to Sender.
Deze stichting zoekt naar bijzondere producten in de armste gebieden van de wereld om die vervolgens te verkopen in Nederland. Zo genereert Return to Sender een economische impuls voor de producenten en hoopt Return to Sender bij te kunnen dragen aan een betere toekomst voor de producenten en hun families.

Stichting Return to Sender
is een initiatief van Katja Schuurman en Tessa Vos en staat voor mooie, bijzondere producten met een goed verhaal.
Return to Sender zoekt naar bijzondere producten in de armste gebieden van de wereld om die vervolgens te verkopen in Nederland via winkels van HEMA. Zo genereert Return to Sender een economische impuls voor de producenten en hoopt Return to Sender bij te kunnen dragen aan een betere toekomst voor de producenten en hun families. De in Nederland gemaakte winst gaat terug naar de lokale producenten en educatieve projecten: Return to Sender!  Zo biedt Return to Sender een bijzondere manier om bij te dragen aan duurzame ontwikkeling in de armste gebieden van de wereld.


TEAM4RTS wil als partner van Return to Sender een financiële bijdrage aan de stichting leveren om de start van een webshop mogelijk te maken zodat Return to Sender haar producten nog beter kan afzetten. Bovendien wil TEAM4RTS voldoende bijdragen om de dekking van bijkomende kosten zoals benodigde medewerkers, opslagmogelijkheden, verpakkingsmaterialen en verzendkosten voor ten minste twee jaar mogelijk te maken.

www.returntosender.nl


Logo Return to Sender